Zaterdag 17 augustus 10.00 uur

verzameld op het Pieter de Hooghplein

Verrast met een lekkere kop koffie bij aankomst op het plein door Harry van zeevishandel van Goor maken 15 leden van LDS en Mieke onze dirigent zich klaar voor vertrek voor de ledenwerf actie op diverse locaties in de regio.

De ingeplande locaties zijn:

  1. Winkelcentrum Vleuten
  2. Winkelcentrum Vleuterweide
  3. Winkelcentrum Leidsche Rijn
  4. Winkelcentrum Breukelen kerkbrink
Doel van deze actie is het promoten van ons ledenwerving zangproject van 6 weken

Nadat wij eerst even lekker hebben ingezongen voor de winkel van onze gastheer van die dag (Harry van Goor) van de gelijknamige zeevishandel verdelen wij ons over 4 auto's en gaan vol goede moed gezamenlijk op weg, jammer dat de weergoden ons niet goed gezind zijn. Dat weerhoudt ons er echter niet van om het beoogde doel uit te voeren.

Op de diverse locaties brengen wij naar de bezoekers ons specifieke Barbershop geluid ten gehore, dit onder begeleiding van een enthousiaste Mieke, dit wordt alom gewaardeerd door het winkelende publiek en we krijgen dan ook het nodige applaus.

Terwijl wij zingen op de diverse locaties delen leden van het koor bij toerbeurt flyers uit met de informatie over ons zangproject dat 12 september start. Leuk detail was dat in Vleuterweide bij de AH aldaar de manager ons binnen uitnodigde om te zingen hetgeen veel respons teweeg bracht, we hebben al met al heel veel flyers uitgedeeld op de diverse plekken, dat kan niet anders dan aanmeldingen opleveren.

Het slechte weer speelt ons parten maar gelukkig kunnen wij met uitzondering van de laatste locatie (het optreden in Breukelen) overal een geschikte overdekte zangplek vinden.

Om rond 15.30 uur zijn we gezamenlijk naar Maarssen teruggekeerd om bij Geesberghe nog even na te evalueren onder het genot van een drankje, om vervolgens terug te gaan naar onze startlocatie Zeevishandel Harry van GOOR die ons ter afsluiting verraste met een heerlijke zoute haring voor eenieder. Harry hartelijk dank hiervoor. 

Hieronder een aantal foto's van deze ondanks het mindere weer een geslaagde en gezellige dag.

Leidsche Rijn in de hal Winkel Centrum

Heart of my Haert mag niet ontbreken en zeker niet voor zo'n lieftallige jonge dame.

Een korte pauze voor koffie, iets anders en een broodje (verzorgd door ons aller Jos) om weer op te laden voor de volgende ronde mag natuurlijk niet ontbreken.

Met dank aan een ieders inzet en we zien elkaar op 5 september eerste repetitie.