Geachte Lezer,

De wereldwijde Coronacrisis raakt ons allemaal.  Heel cultureel minnend Nederland zit nagenoeg op slot en kan voorlopig geen kant uit. Orkesten, toneelverenigingen en koorgezelschappen kijken werkeloos toe in afwachting van betere tijden. 

De zangers van Lake District Sound staan te popelen om weer met elkaar te mogen zingen, repeteren en optreden voor een dankbaar publiek. 

Helaas door de omstandigheden gedwongen zijn de optredens voor dit voorjaar geannuleerd en de repetities zijn tot nadere berichtgeving van de overheid gecanceld. 

Het bestuur en onze dirigente zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Zo is er iedere donderdagavond een Skype meeting met de leden. Worden er zangtechnieken doorgenomen en nieuwe nummers thuis ingestudeerd. Per individu sturen we onze ingezongen partijen op naar onze dirigente die deze weer met de nodige aan en opmerkingen terugstuurt. Zodat... als we weer aan de slag mogen wij beslagen ten ijs komen. 

We blijven optimistisch gestemd en de plannen voor het komende najaar zijn in een afrondende fase beland, we houden de moed erin en blijven positief naar elkaar en onze dierbaren en onze passie: Zingen.

 

Het Bestuur

 

P.S. In deze onzekere tijd is het maken van afspraken voor een optreden van ons koor een onzekere factor. Wij zijn ons er ook van bewust dat u uw kerst en oud en nieuwjaarsrecepties op tijd moet inplannen.  Overweegt u een optreden te boeken? Neem dan via de site contact met ons op wat de mogelijkheden zijn hieromtrent en… wat is er nog mooier dan een sfeervol optreden van Lake District Sound.